stilig möbelgrupp

Heminredning – ett sätt att visa vem du är

Är du en person som trivs med färger eller vill du gärna ha det vitt och en lite mer strikt känsla omkring dig? Vitt är verkligen något som varit på modet en längre tid. Troligtvis kommer trenden att leva kvar ett bra tag till men färger och lite mer mjukhet i form av kuddar och annat har börjat smyga sig in mer och mer. Att bryta av det vita som kanske kan upplevas lite hårt med någon mjukare detalj som exempelvis en kudde eller en tavla i färg gör stor skillnad. Med små detaljer kan man göra mycket och det är också lätt att göra förändringar och byta ut vissa detaljer när andan faller på.

Belysning är också en stor del av inredningen och känslan i hemmet. Välj gärna flera lampor med mjuk belysning än få med ett skarpt ljus. Detta gör att inte ljuset eller lampan tar allt fokus från din övriga inredning. Med flera armaturer som du kanske till och med kan dimmra så skapar du en mysig känsla och en mjukare framtoning i ditt hem.

I ett badrum exempelvis är det väldigt skönt att ha en belysning som du kan tona ner. Speciellt om du har ett badkar och vill slappna av en stund för dig själv. Då är det inte skönt med skarpa lampor som bländar dig. Men det är ändå bra att ha möjligheten att få ett skarpt ljus i badrummet. Numera är det vanligt att man sätter upp lampor i ansiktshöjd kanske bredvid spegeln för att få ett ljus som inte skapar skuggor i ansiktet när du rakar eller sminkar dig. För fler tips och råd angående heminredning, belysning, möbler och detaljer så rekommenderar vi Luceart.se – klicka här för att gå till butiken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *