kökshandtag

Förändra med handtag

Det målas och tapetseras i vart och vartannat hem nu för tiden. Hus, hem och inredning har aldrig varit hetare än nu, och visst känns det naturligt med tanke på att vi ändå spenderar det mesta av vår lediga tid i hemmet.

Vem man än frågar och vilka enkäter som än görs, brukar svaret på frågan om vilket rum man helst vill förändra bli köket. Inredningsmagasinen är fulla av tips och exempel på vackra och funktionella kök, men det är inte alla som har vare sig pengar eller möjligheter att bygga om och bygga ut sina kök. För de flesta handlar det om att drömma och önska. Som tur är finns det dock möjlighet för dig att förändra ditt kök utan stora insatser, både vad det gäller pengar och jobb. Enkla små insatser som du själv kan genomföra kan ge dig ett kök som känns helt nytt.

De vanligaste tipsen för enkla ”gör-det-själv”-förändringar brukar handla om målning av köksluckor och byte av bänkskiva. Och visst förändrar det köket ganska radikalt, men alla tycker inte att det är varken enkelt eller billigt. Ett tips, som verkligen är enkelt och billigt är att byta handtag på köksskåpen. En liten, till synes obetydlig sak, men det kommer verkligen att förändra ditt kök.

Hos Barahandtag hittar du kökshandtag för alla smakriktningar.  Vill du ha den lantliga stilen som är så oerhört populär, i ditt kök, kan du välja skålhandtag som både ger lantlig känsla, och påminner om flydda tider. Känner du istället för en retrokänsla är det perfekt att sätta knoppar i glas eller plast på skåpdörrarna. Det förflyttar snabbt köket tillbaka åtskilliga årtionden i tiden.

Oavsett om du vill följa stilen i resten av hemmet, eller låta köket sticka ut lite extra finns det handtag som passar för ändamålet. Ett handtag ska naturligtvis inte bara vara vackert, utan också fungera på ett praktiskt sätt. Känn efter vilken typ av handtag som fungerar bäst till dina skåp innan du bestämmer dig. Praktiskt och snyggt går hand i hand när det gäller kökshandtag.

Bara genom att byta ut handtagen på dina köksskåp kan du snabbt och enkelt skapa ett personligt kök, som verkligen visar vem du är. Vågar du så kan du använda flera olika knoppar, vilket förstärker den personliga stilen i köket. Eller varför inte ta upp en glad accentfärg i kökshandtagen.

Små detaljer kan förändra så mycket, och det bästa är att du kan göra det själv på en kväll. Därefter  är det bara att bjuda hem vännerna på en bit mat, för att visa den stora förändringen med den lilla insatsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *