Placera ut radiatorer

Förr så var det inte lika roligt att placera ut radiatorer som det är idag. Förut var det nästan tvunget att varje radiator skulle sitta under fönstren i huset eftersom att det var där som det kom kalldrag. Idag är det inte så längre. Fönstren vi sätter upp idag är väldigt täta och släpper inte igenom några kalldrag därför är det inte heller tvunget att radiatorn sitter just under ett fönster.

Eftersom att du inte behöver tänka på kalldrag så kan du i princip sätta radiatorn eller radiatorerna var du än vill i rummet. Dock är det ändå bra att tänka på en del saker innan du bestämmer dig för var.

Eftersom att radiatorn är en värmekälla så är det viktigt att den inte sitter allra längst in i ett hörn där massa möbler står i vägen. Utan för att istället få ut bästa möjliga värme så bör radiatorn sitta ganska så öppet. Exempelvis på en vägg där det inte finns så mycket annat. Eftersom att radiatorerna bör sitta öppet så är det ofta så att många fortfarande väljer att sätta dem under fönstren eftersom att det ofta finns en väldigt öppen yta där.

Eftersom att vi hela tiden utvecklar våra produkter och där hela tiden kommer nya saker så blir det också enklare att finna platts för din radiator. Idag ser nämligen inte allradiatorer kantiga och stela ut. Där finns dem som ser ut som riktiga konstverk. Dem är enkla att sätta upp på väggen och smyckar ditt rum samtidigt som det ger bra och stabil värme.

Där finns otroligt många olika varianter av radiatorer med flera olika utseenden. Både små som stora. Vanligast är standard radiatorn som är kantig och vit. Det är vanligtvis den vi ser. Men där finns även flera olika varianter av de modellerna som inte ser vanliga ut. Det kan vara små och stor konstverk. Där finns exempelvis de modeller som ser ut som en väggprydnad i smide.  Läs mer om designradiatorer här: http://cleverheating.se/produktkategori/vertikala-designradiatorer/

Du kan hitta alla möjliga olika sorters radiatorer. Vad du vill ha är upp till dig. Var du vill sätta dem är också upp till dig men tänk på att om de sitter på öppna ytor så sprider sig värmen mycket bättre. Och det är ju just värmespridning som radiatorerna är till för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *